Onze zoon heeft donderdag te horen gekregen dat hij volgend seizoen in de C1 voetbalt. Dat is voor hem natuurlijk fantastisch zeker na al zijn blessureleed van afgelopen jaar. We zijn dan ook heel blij dat hij de laatste maanden toch zo goed als pijnvrij heeft kunnen voetballen, zodat hij heeft kunnen laten zien wat hij kan. Wij willen jullie bedanken voor de juiste werkwijze die jullie hebben gebruikt bij zijn herstel. 
(Wendy)


Ik ben bij Fysic Fysio terecht gekomen omdat ik een blessure aan mijn knie had. Fysic Fysio zit (oa) bij mijn sportschool dus een afspraak maken was zo gebeurt en daarbij kon ik erg snel terecht voor een consult. Ik sport redelijk veel, ongeveer vier keer per week, waarbij ik gemiddeld  1 keer per week een wedstrijd heb (obstacle course running). Het vraagt veel van mijn lijf; tijdens een wedstrijd ren ik gemiddeld 18- 21km door de modder, in het water, over obstakels etc. En daarnaast bestaan mijn trainingen uit kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Hierdoor is het dus essentieel dat er goed naar mijn knie werd gekeken en ik de juiste behandeling zou krijgen. Mij werd aangeraden om naar Jaap te gaan, hij heeft veel verstand van knieën. Er zat redelijk wat druk achter omdat ik een aantal weken later een halve marathon (16.000 traptreden) over de Chinese muur zou lopen. Jaap was erg duidelijk, precies en kon me goed informeren. Mede dankzij de goede behandeling en begeleiding vanuit Fysic Fysiotherapie heb ik zonder problemen de halve marathon kunnen lopen en ben ik tweede van de vrouwen geworden. Ik ben erg tevreden over de duidelijke, eerlijke en secure begeleiding vanuit Fysic Fysiotherapie. 
(Sofie , 28 jaar)


Ik kom al sinds de oprichting bij Fysic Fysiotherapie. Door mijn handicap heb ik chronische rugklachten, waarvoor ik twee keer per week behandeld word. Het fijne aan Fysic Fysiotherapie vind ik dat er heel persoonsgericht wordt gewerkt. Ik voel me er nooit een patiënt, maar een mens. Ook vind ik het fijn dat iedere behandelaar gespecialiseerd is in andere massagetechnieken, waardoor er regelmatig gekeken wordt welke behandelmethode voor mij het beste werkt. Zo blijft de kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen gewaarborgd en wordt de behandeling geheel op mijn lichaam afgestemd. Ongeacht door wie ik word behandeld, de pijn is bijna altijd verdwenen als ik de behandelkamer verlaat. Met mijn handicap is dat het maximaal haalbare. Verder vind ik het een enorm pluspunt dat er ook in de avonduren afspraken gemaakt kunnen worden, zodat mijn dagelijkse bezigheden gewoon door kunnen gaan. Kortom, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van Fysic Fysiotherapie. 
(Niels , 25 jaar)

Heren, bedankt voor t behandelen van m'n lies de afgelopen week! Heb 90 min de topper kunnen spelen ! Resultaat 1-0 gewonnen
(Edwin, 38 jaar)

 


Uitstekende professionele zorg ontvangen voor mijn sportblessure. Goed luisterende en sociale zorgverleners, die werken in een prettige en open sfeer. Afspraken maken werkt feilloos en flexibel. Ben zeer tevreden en kom zeker terug als het (onverhoopt) nodig mocht zijn. 

(beoordeling via ZorgkaarNederland.nl)

Werd direct serieus genomen, na 5 jaar diverse fysiotherapeuten bezocht te hebben die geen enkele verbetering brachten. Er wordt naar me geluisterd.  Zeer blij mee.
(beoordeling via ZorgkaartNederland.nl)

Tijdens de voorbereiding van de halve marathon kreeg ik last van klachten in de achillespees. Dankzij intensieve begeleiding en training ben ik pijnvrij
(beoordeling via ZorgkaartNederland.nl)

Uitstekende professionele zorg ontvangen voor mijn sportblessure. Goed luisterende en sociale zorgverleners, die werken in een prettige en open sfeer. Afspraken maken werkt feilloos en flexibel. Ben zeer tevreden en kom zeker terug als het (onverhoopt) nodig mocht zijn.
(beoordeling via ZorgkaartNederland.nl

Eigen Ervaringen?
Wilt u zelf uw waardering over Fysic Fysiotherapie uitspreken? Dat kan.
Via zorgkaart Nederland kunt u uw ervaringen delen. Handig voor mensen op zoek naar een zorgverlener.
Via deze link komt u via de pagina van zorgkaart Nederland op de twee locaties van Fysic Fysiotherapie en kunt u uw ervaringen met de praktijk kenbaar maken, of per therapeut een waardering plaatsen. 

 

Waardering Chasseveld:

Waardering Eggestraat:
Waardering Qualizorg: