Bij Fysic Fysiotherapie & Training werken we samen met u aan uw herstel. Na een uitgebreide intake en onderzoek bepalen we samen met u welk doel u wilt bereiken. We stellen een behandelplan op dat u zo snel mogelijk van uw klachten af bent.

Professionaliteit, toegankelijkheid en ruimte eigen inbreng

Wij vinden het belangrijk om open en duidelijk te communiceren met patiënten. Professionaliteit, toegankelijkheid en ruimte voor eigen inbreng zijn voor ons van groot belang. De combinatie van kwalitatief goede zorg en inlevingsvermogen zorgt ervoor dat we tot een goed behandelplan komen. Via onze E-health huiswerkoefeningenapp Physitrack kunt u dagelijks uw oefeningen op de juiste manier uitvoeren. 

Herstel

Ook begeleiden u met het hoe u het beste kunt omgaan met uw klacht. U kunt bij ons terecht met allerlei klachten. Bijvoorbeeld sportblessures, nek en schouderklachten, problemen met de longen en bloedvaten tot hulp bij het voorkomen van een blessure. De fysiotherapeuten van Fysic Fysiotherapie & Training Roosendaal en Breda werken volgens de nieuwste inzichten en protocollen waarvan bewezen is dat deze effectief zijn. Onze revalidatie eindigt pas op het moment dat u weer op het veld staat of u uw werk volledig heeft hervat. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in revalidatie na een ingreep of operatie. We werken direct samen met sportartsen en orthopeden van het Amphia Ziekenhuis Breda en Medinova Kliniek Breda. Samen met deze artsen zorgen we er voor dat je snel en goed kunt revalideren  na een operatie.

Fysiotherapie is veel meer dan alleen het herstel van de klacht, het gaat ook om het omgaan met de klachten, grenzen ontdekken en verleggen. Ook in dat stuk helpen wij u.