Bewegen is over het algemeen goed voor de gezondheid. Helaas is sporten bij een sportschool, personal trainer of bootcampinstructeur vaak te zwaar op het moment dat je klachten hebt aan bijvoorbeeld je rug, schouder, nek of knie. Hiervoor hebben we speciale trainingen bij Fysic Fysiotherapie & Training locatie Eggestraat. 
De Small Group Training, Bootcamp en Personal Training worden gegeven door ervaren (sport)fysiotherapeuten. Zij kennen het bewegingsapparaat als geen ander, hierdoor kunnen ze de oefeningen afstemmen op uw mogelijkheden.  Zowel de bootcamp als de small group training worden aan de Eggestraat te Breda gegeven.

 

 

Small Group Training
De begeleiding in een normale sportschool heeft over het algemeen geen verstand van klachten aan spieren en gewrichten. We hebben bij Fysic Fysiotherapie kleinschalige groepjes van 3-4 personen waar we iedereen op zijn / haar eigen niveau kunnen trainen. De training vindt onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut plaats.

Kosten van Personal Fysic Training:

  • 1 malige intake € 51,-
  • 2 maal per week  Small Group Training €62,- per maand
  • 1 maal per week Small Group Training  €45,-  per maand

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysic Fysiotherapie & Training, 076 5150777 of info@fysic-fysiotherapie.nl

of ga naar onze Fysic Training website