Ontzettend balen maar je raakt geblessseerd. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer op het veld staan ​​of op de fiets zitten. Een sportgerichte behandeling en begeleiding bij één van onze sportfysiotherapeuten zorgt ervoor dat je dit weer zo snel mogelijk kan.

Onze sportfysiotherapeuten weten uit eigen ervaring hoe belangrijke sporten voor u kan zijn. Ze zullen er dan ook alles aan doen om je zo snel mogelijk weer op het juiste niveau te krijgen.

Voor alle sportblessures kunt u terecht bij onze sportfysiotherapeuten, of  je nu topsporter bent,  amateursporter bent of een sporter die af en toe met vrienden wil voetballen.

 

Topsport begeleiding

Als topsporter wil je fit blijven en zorgen dat je niet geblesseerd raakt. Topsportbegeleiding en sportfysiotherapie zijn van  belang als je op een hoog niveau wil presteren.

Onze sportfysiotherapeuten hebben ruime ervaring in de topsport. Onder andere bij NAC Breda, voetbalclub Baronie en bij de KNVB. Maar ook bij verschillende andere sporten zoals wielrennen, handbal, schaatsen, hockey en atletiek. 

Als topsportfysiotherapeut denkt Fysic Fysiotherapie met u mee over uw wensen als topsporter. Om krachtiger en sneller te worden maken we gebruik van speciale trainingsprogramma's. Om dit programma op voor je op maat te maken doen we verschillende inspanningsmetingen voor kracht, conditie en snelheid.

De sportfysiotherapeuten van Team Fysic Fysiotherapie & Training zorgen ervoor dat je de lat hoger kan leggen.