Heb je last van een blessure, is er een trauma geweest of ben je geopereerd na het oplopen van een blessure, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer je sport kunnen uitvoeren. Een sportspecifieke revalidatie zorgt ervoor dat je op een juiste en gerichte manier weer terug kan keren in jouw sport. Bij een sportspecifieke revalidatie wordt vooral gekeken naar welke bewegingen en handelingen jij nodig hebt om jouw sport te kunnen uitoefenen. Op basis daarvan maken onze fysiotherapeuten een bij jou passend revalidatieprogramma.

Onze fysiotherapeuten hebben allen zo hun eigen interesses, ervaringen en specialisaties in een diversiteit aan sporten. Van voetballen, handballen, hockey, tennis, hardlopen, tot snowboarden en skieën. Voor alle sportblessures kan jij terecht bij onze fysiotherapeuten. Zij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk sporten voor jou kan zijn en welke impact een blessure op jou kan hebben. Ze zullen er dan ook alles aan doen om je zo snel mogelijk, en vooral op een goede manier, weer op het juiste niveau te krijgen.

Aan het einde van het behandeltraject zullen we door middel van een aantal testen inschatten of jij er klaar voor bent om jouw sport te hervatten. Meestal gebeurd deze sporthervatting stapsgewijs. Onze fysiotherapeuten zijn ook in deze periode nog betrokken en bereikbaar bij vragen. Zo zorgen we ervoor dat we onze patiënten volledig begeleiden tot aan het moment dat zij echt weer hun sport hervat hebben.

Voor meer informatie bel of app naar: 076 515 0 777

 

 

 

Onze register Sportfysiotherapeut:

Jaap van Aaken

   

 

Onze specialisten in sportrevalidatie

Pieter Deijkers

Kim Voogt

Hubert Wawoe