Fysiotherapie Dijken Roosendaal

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Dijken Roosendaal die uw klachten kan verhelpen of u in uw revalidatie kan bijstaan? Fysic Fysiotherapie zorgt voor een passende behandeling. Onze fysiotherapeuten beschikken over uitgebreide ervaring met het behandelen van klachten, en kunnen u adviseren en begeleiden in de behandeling die voor u het meest geschikt is. De locatie in Roosendaal is uitgerust met de modernste apparatuur. Doordeweeks kunt u ook in de avonduren bij ons terecht. U kunt gewoon gratis voor de deur parkeren. Neem direct contact met ons op, of plan online een afspraak in.

Fysiotherapie Dijken Roosendaal

  • Professionele ervaren fysiotherapeuten
  • Nu ook de effectieve behandelmethode: Dry Needling
  • Diversiteit aan specialismen
  • Ruime gratis parking voor de deur
  • Ruime openingstijden

Persoonlijke behandeling van een professionele fysiotherapeut in Dijken Roosendaal

Bij Fysic Fysiotherapie uit Dijken Roosendaal kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding in uw herstelproces. U wordt bijgestaan door een fysiotherapeut die de behandeling vaststelt die voor u meest geschikt is. Met moderne apparaten kan de fysiotherapeut u helpen bij al uw klachten, van sportblessures tot revalidatie na een zware operatie. Zo behandelen wij onder andere knieklachten, kruisbandblessures, nek- en rugklachten en ademhalingsproblemen. Uw behandeling wordt in vrijwel alle gevallen vergoed.

 

Fysiotherapie Dijken Roosendaal

 

Ontspannende Dry Needling spierbehandeling van een fysiotherapeut in Dijken Roosendaal

Als u last heeft van pijnlijke spieren, dan kunt u onze fysiotherapeut vragen om een Dry Needling-behandeling in Dijken Roosendaal. In deze relatief nieuwe behandelmethode wordt er met een zeer dun naaldje op een triggerpoint in de spier geprikt. Een triggerpoint is een pijnlijk gedeelte van de spier, wat vaak de oorzaak is van pijnklachten. De behandeling heet Dry Needling omdat er geen vloeistof wordt geïnjecteerd.

Dry Needling is zeer effectief bij lokale verkramping van spieren. Wij adviseren het als u last heeft van stijve spieren en gewrichten, rsi klachten of gewrichtsklachten. Bovendien kan het pijn verlichten in de heup, onderrug en beenspieren. Lees hier meer over Dry Needling-behandelingen.

 

Fysiotherapeut in Roosendaal

Plan direct een afspraak in

Als u interesse heeft in een fysio behandeling van Fysic Fysiotherapie Dijken Roosendaal, dan kunt u heel gemakkelijk online een afspraak inplannen. Door onze ruime openingstijden kunnen wij u helpen wanneer u dat uitkomt. Onze locatie in Roosendaal is voorzien van gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem direct contact met ons op!

Meer interessante links:

Sportrevalidatie BredaSportfysiotherapie Breda | Fysio Breda Ginneken | fysiotherapie breda centrum | fysio breda centrum | fysio breda zuid

sport fysiotherapie breda | sportfysiotherapeut breda | Fysiotherapie Donken RoosendaalFysiotherapie Dijken RoosendaalFysiotherapeut Dijken Roosendaal