Fysiotherapie in Donken Roosendaal

Bent u op zoek naar een fysio behandeling om u te helpen revalideren of om pijn te verlichten? Dan bent u bij Fysic Fysiotherapie in Donken Roosendaal aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten hebben als doel u te helpen met een voorspoedige revalidatie. Wij geven u advies en een persoonlijke begeleiding. Onze faciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en voorzien van een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Doordeweeks zijn we ook in de avond geopend. Neem meteen contact met ons op, of plan online een afspraak in.

  • Doordeweeks ook in de avond open
  • Professionele ervaren fysiotherapeuten
  • Nieuwe effectieve behandelmethode: Dry Needle
  • Diversiteit aan specialismen
  • Ruime gratis parking voor de deur

Fysiotherapie behandelingen in Donken Roosendaal voor al uw klachten

Fysic Fysiotherapie in Donken Roosendaal verzorgt fysio behandelingen voor allerlei klachten. Onze professionele fysiotherapeuten adviseren en begeleiden u in de revalidatie na een sportblessure of operatie. U kunt bij ons terecht met al uw klachten, waarna wij de voor u meest geschikte behandeling bepalen. Wij geven fysio behandelingen bij onder andere knie-, rug- en nekklachten. Daarnaast helpen wij u bij het revalideren na zware operaties. Uw behandeling wordt in vrijwel alle gevallen vergoed.

Fysio in Roosendaal

Ontspannende fysiotherapie behandeling in Donken Roosendaal met Dry Needling-techniek

Een Dry Needling-behandeling in Roosendaal kan de oplossing zijn voor al uw spierklachten. Het gaat hier om een relatief nieuwe behandelmethode waarbij met een zeer dun naaldje op een triggerpoint in de spier wordt geprikt. Een triggerpoint is een pijnlijk gedeelte van de spier, wat dikwijls de oorzaak vormt van pijnklachten. Er is geen sprake van vloeistofinjectie, vandaar de naam Dry Needling.

Een Dry Needling-behandeling is zeer effectief bij het verlichten van lokale spierverkramping. Wij adviseren het bij stijve spieren en gewrichten, rsi klachten en nek-, schouder-, arm-, (tennis) elleboog-, onderarm- en polsklachten. Tevens zorgt het voor pijnverlichting in de heup, onderrug en beenspieren. Lees hier meer over Dry Needling-behandelingen.

Plan direct een afspraak in

Heeft u interesse in een fysio behandeling van Fysic Fysiotherapie in Roosendaal? Plan dan heel gemakkelijk een online afspraak met ons in. Door onze ruime openingstijden kunt u bij ons terecht wanneer het u schikt. Onze locatie in Roosendaal is voorzien van gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem direct contact met ons op!

Meer interessante links:

Sportrevalidatie BredaSportfysiotherapie Breda | Fysio Breda Ginneken | fysiotherapie breda centrum | fysio breda centrum | fysio breda zuid

sport fysiotherapie breda | sportfysiotherapeut breda | Fysiotherapie Donken RoosendaalFysiotherapie RoosendaalFysiotherapeut Dijken Roosendaal