Fysiotherapie Roosendaal, voor doeltreffende behandeling van uw lichamelijke klachten neemt u contact op met Fysic Fysiotherapie & Training. Wij bieden u specialistische hulp bij sportblessures, revalidatie, knie- en heupproblemen, nek- en rugklachten en luchtwegproblemen.

De voordelen van fysiotherapie Roosendaal

Fysiotherapie Roosendaal biedt u:

  • Professionele en zeer ervaren fysiotherapeuten.
  • Verschillende specialismen.
  • Ruime parkeergelegenheid bij onze vestigingen.
  • Ruime, flexibele openingstijden ook in de avonduren en op zaterdag.
  • Onze professionals zijn toegankelijk en geven ruimte voor eigen inbreng.

 

Fysiotherapie Roosendaal - revalideren fysio Breda

 

Revalideren fysio Breda en Roosendaal

Revalideren met fysio in Breda en Roosendaal, in allebei onze filialen bieden we u deze mogelijkheid. Revalidatie vindt vaak plaats na een operatie, maar ook zonder operatie kunt u doorverwezen worden naar een fysiotherapeut voor behandeling.

Revalideren na een operatie

Fysic Fysiotherapie & Training helpt u na een knie- heup of schouderoperatie op een verantwoorde manier revalideren. We werken nauw samen met orthopeden en specialisten van Medinova Kliniek Breda, Amphia Ziekenhuis (Breda en Oosterhout) en Bravis Ziekenhuis (Roosendaal) om een optimaal revalidatieprogramma voor u samen te stellen. Onze praktijken zijn uitgerust met moderne revalidatie apparatuur.

Revalidatie zonder een operatie te ondergaan

Het komt ook vaak voor dat een orthopedisch chirurg u zonder te opereren doorverwijst naar een fysiotherapeut voor het behandelen van uw klachten. Een goede conditie en spierkracht liggen aan de basis van een goed herstel. Hier werken we tijdens het revalidatieproces dan ook intensief aan. Op deze manier kunt u uw mobiliteit, stabiliteit en kracht weer op een verantwoorde manier terugwinnen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan direct een  online afspraak.