Fysiotherapie in Roosendaal

Heeft u last van een sportblessure, knie-, nek- of rugklachten, of chronische problemen met de luchtwegen? Fysio behandelingen van Fysic Fysiotherapie in Roosendaal verlichten de pijn en helpen bij de revalidatie. Onze fysiotherapeuten hebben als doel u bij te staan in een voorspoedige revalidatie. Onze faciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en voorzien van een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Doordeweeks zijn we iedere avond open. Neem direct contact met ons op, of plan online een afspraak in.

  • Professionele ervaren fysiotherapeuten
  • Diversiteit aan specialismen
  • Ruime gratis parking voor de deur
  • Ruime openingstijden
  • Nieuwe effectieve behandelmethode: Dry Needling 

Fysic Fysiotherapie uit Roosendaal biedt hulp bij allerlei soorten klachten en blessures

Afhankelijk van uw klacht bepaalt Fysic Fysiotherapie in Roosendaal wat voor u de meest geschikte behandeling is. Onze nieuwe praktijk beschikt over de juiste faciliteiten om u te adviseren, begeleiden en behandelen. Zo kunt u bij ons terecht met al uw sportblessures, van knieklachten tot kruisbandblessures. Daarnaast staan wij u bij tijdens het revalidatieproces na ingrepen zoals knie-, heup- en meniscusoperaties. Tevens verzorgen wij behandelineng bij het verhelpen van nek- en rugklachten, of luchtwegproblemen. Uw behandeling wordt in vrijwel alle gevallen vergoed.

Fysiotherapie in Roosendaal

Laat uw spieren ontspannen met een Dry Needling-behandeling in Roosendaal

Als u last heeft van spierklachten, dan biedt een Dry Needling-behandeling in Roosendaal mogelijk de oplossing. Dit is een relatief nieuwe behandelmethode waarbij met een zeer dun naaldje door de huid direct in de spier wordt geprikt op een triggerpoint. Een triggerpoint is een pijnlijk gedeelte van de spier, wat dikwijls de oorzaak vormt van pijnklachten. Er wordt geen vloeistof geïnjecteerd, vandaar de naam Dry Needling.

Dry Needling is een zeer effectieve behandeling bij lokale verkramping van spieren. Wij adviseren het als u last heeft van stijve spieren en gewrichten, rsi klachten of klachten van de nek, schouder, arm, (tennis) elleboog, onderarm en pols. Daarnaast kan het pijn verlichten in de heup, onderrug en beenspieren. Lees hier meer over Dry Needling-behandelingen.

Fysiotherapie Roosendaal

Plan direct een afspraak in

Als u interesse heeft in een fysio behandeling van Fysic Fysiotherapie in Roosendaal, dan kunt u heel gemakkelijk online een afspraak inplannen. Door onze ruime openingstijden kunnen wij u helpen wanneer u dat uitkomt. Onze locatie in Roosendaal is voorzien van gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem direct contact met ons op!

Meer interessante links:

Sportrevalidatie BredaSportfysiotherapie Breda | Fysio Breda Ginneken | fysiotherapie breda centrum | fysio breda centrum | fysio breda zuid

sport fysiotherapie breda | sportfysiotherapeut breda | Fysiotherapie Donken RoosendaalFysiotherapie Dijken RoosendaalFysiotherapeut Roosendaal