Fysiotherapie na Corona

Fysiotherapie na Corona

Het herstel na corona loopt bij meerdere mensen moeizaam, zeker ook voor mensen die nooit zijn opgenomen in het ziekenhuis. Veel van deze mensen weten echter niet dat fysiotherapeuten dit herstelproces heel goed kunnen begeleiden en ondersteunen. Er is een netwerk van 2500 fysiotherapeuten in Nederland, aangesloten bij Chronisch Zorgnet, die precies weten hoe om te gaan met deze revalidatie.

Nieuwe coronamaatregel - mondkapjes :

Nieuwe coronamaatregel - mondkapjes :

Nieuwe coronamaatregel - mondkapjes : Het kabinet heeft het dringende advies gegeven om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen.  Voor zowel uw als onze gezondheid willen wij als Fysic hier ook graag gehoor aan geven. Wat zijn hiervoor de regels: - Wij vragen u zelf een mondkapje mee te nemen. - Wij vragen u om in de wachtkamer uw mondkapje te dragen. - Wij vragen u bij een (lokale) behandeling, hands on, 1 op 1 uw mondkapje te dragen. - De therapeuten van Fysic zullen bij een (lokale) behandeling, hands on, 1 op 1 zelf ook een mondkapje dragen.

Hittegolf en klimaatbeheersing praktijken

Hittegolf en klimaatbeheersing praktijken

Hittegolf, klimaatbeheersing praktijken De extreme hittegolf is voorbij maar voorlopig behouden we in Nederland nog steeds hoge temperaturen. Blijf dus goed op elkaar letten en drink voldoende water! Bij onze praktijken hebben wij klimaatbeheersing. Dit wil zeggen dat het koel is maar geen (te) groot verschil met buiten. U bent dus ook tijdens deze warme dagen van harte welkom!

Waar moet je op letten als je een nieuwe zorgverzekering afsluit voor fysiotherapie

Waar moet je op letten als je een nieuwe zorgverzekering afsluit voor fysiotherapie

Fysiotherapie optimaal verzekeren in 2019: hier moet je op letten 23 november 2018 In december en januari kun je weer veranderen van zorgverzekeraar. Gedoe? Welnee. Je kiest een andere verzekeraar en die regelt de overstap. Lastiger is de afweging of overstappen voor u een goed idee is. Vergelijken van al die polissen, voorwaarden en vergoedingen kan ingewikkeld zijn. Toch is het de moeite waard, zeker als het gaat om de dekking voor fysiotherapie. Daarin zijn nogal wat verschillen én er zitten een paar addertjes onder het gras.

Nieuw bij Fysic Fysiotherapie 60+ trainingen

Nieuw bij Fysic Fysiotherapie 60+ trainingen

Bewegen is over het algemeen goed voor de gezondheid. Helaas is sporten bij een sportschool, personal trainer of bootcampinstructeur vaak te zwaar op het moment dat je klachten hebt aan bijvoorbeeld je rug, schouder, nek of knie.

Vacature Fysiotherapeut periode 21 april tot 6 juni

Vacature Fysiotherapeut periode 21 april tot 6 juni

(sport)Fysiotherapeut - Breda en Roosendaal - tijdelijk, met uitzicht op vast Heb je affiniteit met sport en fitness? Ervaring met sportbegeleiding? En wil je het team van Fysic Fysiotherapie versterken als (sport)fysiotherapeut? Solliciteer dan snel!

Nog 1 week tot de Singelloop

Nog 1 week tot de Singelloop

Op 2 oktober staat Breda weer in het teken van de Bredase Singelloop. Een mooi evenement voor ervaren en minder ervaren hardlopers. Als het goed is heb je al een goede trainingsopbouw gehad de laatste maanden. Maar hoe ziet nou een laatste week voor de halve marathon eruit?

Trots op onze Qualiview scores!

Trots op onze Qualiview scores!

De nieuwste scores van Qualiview zijn binnen. In 2016 hebben inmiddels 73 patiënten die uitbehandeld zijn deze scores ingevuld. Zij hebben Fysic Fysiotherapie & Training beoordeeld met een gemiddelde van 9,1. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op

Voetbalschoenen kopen

Voetbalschoenen kopen

Een profvoetballer loopt gemiddeld tussen de 9 en 10 km per wedstrijd. Per kilometer maakt hij gemiddeld 500 keer contact met de ondergrond. Logisch dat je dan goede schoenen nodig hebt om blessures te voorkomen.

Fysic Personal Trainig

Fysic Personal Trainig

Bewegen is over het algemeen goed voor je gezondheid. Helaas is sporten bij een sportschool, personal trainer of bootcampinstructeur vaak te zwaar of te pijnlijk op het moment dat je klachten hebt aan bijvoorbeeld je rug, schouder, nek of knie. Hiervoor hebben we bij Fysic Fysiotherapie & Training speciale trainingen ontwikkeld.