Fysiotherapie na Corona

Behandeling en training COPD bij Fysic Fysiotherapie & Training Breda
Gepubliceerd op: 11-03-2021

Het herstel na corona loopt bij meerdere mensen moeizaam, zeker ook voor mensen die nooit zijn opgenomen in het ziekenhuis. Veel van deze mensen weten echter niet dat fysiotherapeuten dit herstelproces heel goed kunnen begeleiden en ondersteunen. Er is een netwerk van 2500 fysiotherapeuten in Nederland, aangesloten bij Chronisch Zorgnet, die precies weten hoe om te gaan met deze revalidatie.

Fysic Fysiotherapie biedt een behandeltraject, specifiek ontwikkeld voor cliënten die na een besmetting met het coronavirus thuis in quarantaine hebben gezeten, uit het ziekenhuis of van de intensive care komen.

Het coronavirus kan een grote impact hebben op jouw conditie en kracht. Ook klachten als kortademigheid en benauwdheid kunnen na het coronavirus nog lang aanhouden. Daarom is het van belang om na herstel van het virus snel te starten met de revalidatie, zodat jij jouw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten.

Samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut wordt een persoonlijk beweegprogramma opgestart afgestemd op jouw mogelijkheden en doelen. Wanneer het nodig is verwijst de fysiotherapeut ook door naar de logopedie, diëtist, ergotherapeut of psycholoog. Fysic Fysiotherapie heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, met ervaring in het revalideren van longpatiënten, die landelijk samenwerken en de laatste richtlijnen t.a.v. revalidatie na het coronavirus volgen en mede ontwikkelen

Fysic Fysiotherapie & Training samen werken aan uw herstel