Bij Fysic Fysiotherapie & Training werken we samen met u aan uw herstel. Na een uitgebreide intake en onderzoek zien we u welk doel u wilt bereiken. We stellen een behandelplan op dat u zo snel en mogelijk van uw klachten kunt laten komen.

Professionaliteit, toegankelijkheid en ruimte eigen inbreng

Wij vinden het belangrijk om open te communiceren met patiënten te communiceren. Professionaliteit, toegankelijkheid en ruimte voor eigen inbreng zijn voor ons van groot belang. De combinatie van kwalit goede zorg en inlevingsvermogen zorgt ervoor dat we een goed behandelplan komen. Via onze huiswerkoefeningenapp kunt u uw oefeningen op de juiste manier uitvoeren. 

Herstel

Wij helpen en begeleiden u met uw herstel en omgang met uw klacht. U kunt bij ons terecht met allerlei klachten . Bijvoorbeeld sportblessures, nek en schouderklachten, problemen met de longen en bloedvaten tot hulp bij het voorkomen van een blessure. De fysiotherapeuten van Fysic Fysiotherapie & Training Roosendaal en Breda werken volgens de nieuwste inzichten en protocollen waarvan bewezen is dat dit effectief zijn. Onze revalidatie eindigt pas op het moment dat u weer op het veld staat of u uw werk volledig heeft hervat. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in revalidatie na een ingreep , We werken samen met sportartsen en orthopeden van het Amphia Ziekenhuis Breda en Medinova Kliniek Breda. Samen zorgen dat je zo snel en goed kunt revalideren  na een operatie.

Fysiotherapie is veel meer dan alleen het herstel van de klacht, het gaat ook om het omgaan met de klachten, grenzen ontdekken en verleggen. Ook in dat stuk helpen wij u.