Bij Fysic Fysiotherapie & Training werken we samen met u aan uw herstel. Na een uitgebreide intake en onderzoek bekijken we met u welk doel u wilt bereiken. We stellen een behandelplan op waarmee u zo snel en verantwoord mogelijk van uw klachten af kunt komen.

Professionaliteit, toegankelijkheid en ruimte eigen inbreng

Wij vinden het belangrijk om op een open manier met patiënten te communiceren. Professionaliteit, toegankelijkheid en ruimte voor eigen inbreng zijn voor ons van groot belang. De combinatie van kwalitatief goede zorg en inlevingsvermogen zorgt ervoor dat we samen tot een goed behandelplan komen. Via onze huiswerkoefeningenapp kunt u oefeningen thuis op de juiste manier uitvoeren. 

Herstel

Wij helpen en begeleiden u met uw herstel en omgang met uw klacht. U kunt bij ons terecht met allerlei klachten. Bijvoorbeeld sportblessures, nek en schouderklachten, problemen met de longen en bloedvaten tot hulp bij het voorkomen van een blessure. De fysiotherapeuten van Fysic Fysiotherapie & Training Roosendaal en Breda werken volgens de nieuwste inzichten en protocollen waarvan bewezen is dat deze effectief zijn. Onze revalidatie eindigt pas op het moment dat u weer op het veld staat of uw werk volledig hebt hervat. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in revalidatie na een ingreep, We werken samen met sportartsen en orthopeden van het Amphia Ziekenhuis Breda en Medinova Kliniek Breda. Samen zorgen wij ervoor dat u zo snel en goed mogelijk revalideert na een operatie.

Fysiotherapie is vaak veel meer dan alleen het herstellen van de klacht, het gaat ook om het omgaan met de klachten, grenzen ontdekken en verleggen. Ook in dat stuk helpen wij u.