Heeft u fysieke klachten door uw werk? Bijvoorbeeld lage rugpijn of nekpijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Na verwijzing door de bedrijfsarts, verzekeringsarts of een arbeidsdeskundige kunnen wij u helpen bij uw re-integratie. Wij hebben hiervoor specifieke trainingsprogramma’s ontwikkeld.

De arbeidsreïntegratietraining van Fysic is een fysieke training met een gedragsmatige aanpak. Dit betekent dat in de dagelijkse belasting en werkbelasting stapsgewijs weer wordt opgebouwd.

Wij vinden het belangrijk dat u inzicht krijgt welke handelingen belastend zijn voor u tijdens uw werk. daarom vinden de trainingen vinden niet alleen plaats bij Fysic, maar ook op de werkplek. U werkt dan zelf aan uw herstel. Deze doelgerichte aanpak van de gezondheidsklachten leidt tot het terugdringen en het voorkomen van terugkerend ziekteverzuim.

Fysic Fysiotherapie & Training kan bij u op locatie ook een werkplekonderzoek doen. Een basiswerkplekonderzoek inclusief rapportage kost bij Fysic Fysiotherapie & Training € 130,- per onderzoek. (binnen een straal van 15 km van Breda)