Iedere donderdagmiddag is er een podotherapeut van Podotherapie Het Verschil aanwezig bij Fysic Fysiotherapie locatie Eggestraat.

De podotherapeuten van Podotherapie Het Verschil behandelen mensen met klachten die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet, een afwijkende voetstand of een afwijkend looppatroon. Het gaat over het algemeen om pijn aan de voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Ook geven wij preventieve adviezen en behandelen wij afwijkende teenstanden en huid- en nagelaandoeningen die niet door een pedicure worden behandeld. 
Onze behandelingen bestaan uit het aan de voet toepassen van corrigerende en beschermende technieken, zoals podotherapeutische steunzolen, ortheses en andere correcties.
Bij ingroeiende nagels wordt bijvoorbeeld een op maat gemaakte beugel geplaatst (orthonyxie). Diepe likdoorns kunnen worden verwijderd en zo mogelijk wordt de oorzaak van druk en wrijving weggenomen. Ook voor diabetici geven wij adviezen en behandelingen om problemen aan de voeten te voorkomen.

Lisa van Oorschot is iedere donderdagmiddag van 12.30 - 17.30 aanwezig op locatie Eggestraat

voor meer informatie en voor het maken van een afspraak: http://www.podotherapiehetverschil.nl/