Fysiotherapie knieklachten

Uw zorg omtrent bewegen is bij Fysic Fysiotherapie in goede handen. Dankzij de professionele fysiotherapie behandeling van Fysic Fysiotherapie in Breda zijn uw knieklachten met de juiste behandeling snel verleden tijd. Onze therapeuten gaan resultaatgericht te werk met als doelstelling u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen en zonder pijn te laten bewegen.

Fysiotherapie toepassen bij knieklachten

Een sportgerichte revalidatie door Fysic Fysiotherapie in Breda is de beste manier om u te helpen met uw knieklachten. Wij gebruiken de meest moderne trainingsapparatuur en werken samen aan een effectief herstel, zodat u dagelijkse activiteiten en sport weer pijnvrij kunt uitvoeren. Fysiotherapie is geschikt om zeer uiteenlopende klachten aan uw knie te behandelen. Denk hierbij aan pijn, krachtsvermindering,zwellingen en beperkingen in de bewegingen. Ook het voorkomen van herhaling is een belangrijk punt van aandacht voor onze fysiotherapeuten.

Werkwijze fysio

Om te beginnen worden uw klachten en het ontstaan hiervan in beeld gebracht tijdens een eerste afspraak in de praktijk van Fysic Fysiotherapie te Breda. Daarna volgt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Onze fysiotherapeut stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. Indien nodig nemen wij meteen contact op met artsen en specialisten. 

Over Fysic Fysiotherapie Breda

Bij Fysic in Breda bent u aan het juiste adres om uw knie te laten behandelen door middel van fysiotherapie. Persoonlijke aandacht staat centraal in onze praktijk. Wij zorgen ervoor dat iedere patiënt zich op zijn gemak voelt bij onze therapeuten. Daarbij streven we ernaar om zorg van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze fysiotherapeuten houden hun kennis en kunde up-to-date door zich continu bij te scholen en hebben ruime ervaring op het gebied van fysiotherapie. Dankzij de uitgebreide keuze aan apparatuur is uw revalidatie volledig afgestemd op uw noden en doelen. Verder krijgt u ook oefeningen mee voor thuis. Het oefenschema is beschikbaar via een pdf-bestand of middels de app op uw telefoon. Hiermee zorgen we ervoor dat alles uit de revalidatie wordt gehaald en het herstel van uw knie zo goed mogelijk verloopt.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u knieklachten en wilt u deze laten verhelpen door fysiotherapie te volgen? Neem dan contact op met Fysic Fysiotherapie in Breda om samen een behandelplan op te stellen. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0765 15 07 77 of 0642 20 92 98. Tevens zijn wij bereikbaar via het e-mailadres info@fysic-fysiotherapie.nl. Ook is het mogelijk om meteen online een afspraak te maken in onze handige Afspraken-app.