Fysic Fysiotherapie locatie Tramsingel (Sportcity)

 

Adres / wijken

Onze locatie Tramsingel bevindt zich in de buurt van de Bredase wijken in Breda West en Breda Centrum. Het adres is Tramsingel 48, 4814 AC, Breda.

Fysic in Sportcity

Onze behandelkamer op locatie Tramsingel bevindt zich in Sportcity. We hebben hier één behandelkamer en kunnen gebruik maken van alle apparatuur in Sportcity. U hoeft geen lid te zijn van Sportcity om door ons behandeld te worden op deze locatie. Deze locatie is via trap of lift bereikbaar. Ook mensen met een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn kunnen hier terecht.

 

Bereikbaarheid locatie Tramsingel

Met de auto

Parkeren bij de Tramsingel is gratis op het parkeerterrein van Sportcity. Dit parkeerterrein is bereikbaar via de Slingerweg of via de Tramsingel.

Met de fiets

Er staan fietsenrekken op de parkeerplaats van Sportcity. 

 

Aangeboden specialismen op locatie Tramsingel

Op deze locatie bieden wij de volgende specialismen aan (klik op het specialisme voor meer informatie): 

 

Afspraak maken voor op locatie Tramsingel

Heeft u klachten die u wilt laten beoordelen en/of behandelen door onze fysiotherapeut op de Tramsingel? Plan dan meteen een afspraak in via onze online Afspraken-app. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp, per mail via info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onderstaande fysiotherapeut. 

 

Fysiotherapeut op locatie Tramsingel