Fysic Fysiotherapie locatie Ettensebaan 

 

Adres / wijken

Deze locatie bevindt zich in de buurt van de Bredase wijken Princenhage en Westerpark. Het adres is Ettensebaan 17A, 4812 XA, Breda. 

Fysic in Basic Fit

Onze behandelkamers van locatie Ettensebaan bevinden zich in Basic Fit. We hebben hier twee behandelkamers en kunnen gebruik maken van alle apparatuur in Basic Fit. U hoeft geen lid te zijn van Basic Fit om door ons behandeld te worden op deze locatie. Onze wachtruimte komt u tegen als u de ingang van Basic Fit in loopt, daarna moet u met een trap naar boven. Daar ziet u de draaideuren van Basic Fit, waar twee stoelen voor staan. Hier kunt u plaatsnemen, en wij zullen u hier ophalen. 

Bijzonderheden locatie Ettensebaan

LET OP: deze locatie is helaas niet toegankelijk voor mensen die niet de trap op kunnen! U kunt in dat geval terecht bij één van onze andere locaties.

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid locatie Ettensebaan

Met de auto

Parkeren bij de Ettensebaan is gratis. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur.  

Met de fiets

Er staan fietsenrekken voor de ingang van onze locatie Ettensebaan.

 

Aangeboden specialismen op locatie Ettensebaan

Op deze locatie bieden wij de volgende specialismen aan (klik op het specialisme voor meer informatie): 

 

Afspraak maken voor op locatie Ettensebaan

Heeft u klachten die u wilt laten beoordelen en/of behandelen door onze fysiotherapeuten op de Ettensebaan? Plan dan meteen een afspraak in via onze online Afspraken-app. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp, per mail via info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onderstaande fysiotherapeuten. 

 

Fysiotherapeuten op locatie Ettensebaan