Samen werken aan uw herstel

Met een behandelplan op maat doen we er bij Fysic Fysiotherapie & Training in Princenhage alle aan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Daarnaast begeleiden en adviseren we u om dagelijks op een goede manier met uw klachten om te gaan. Dit kan verlichting bieden en het herstel bevorderen.

“Fysiotherapie is meer dan alleen het herstel van lichamelijke klachten, het gaat ook om omgaan met uw klachten, grenzen aanvoelen en verleggen.”

Doe de fysio check

De gratis Online Fysio Check van Fysic Fysiotherapie, geeft u een indicatie wat er aan de hand zou kunnen zijn, door het aangeven van de aard en plek van uw klachten. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen, dan helpen onze fysiotherapeuten u graag verder.

revalidatie

Voor welke klachten kunt u bij ons in Princenhage terecht?

We begeleiden u bij het herstel van diverse klachten, zoals sportblessures, nek-, schouder- en rugklachten en problemen met de longen of bloedvaten. Wanneer u actief of zelfs beroepsmatig sport, is een blessure absoluut ongewenst, u kunt daarom ook bij ons terecht voor advies over het voorkomen van blessures. Bij Fysic Fysiotherapie Princenhage, maar ook onze andere vestigingen in Breda en Roosendaal, werken onze fysiotherapeuten op basis van actuele inzichten en protocollen die bewezen effectief zijn.

“Ik heb lichamelijke klachten, wat nu?”

Of u nu door uw huisarts of een andere specialist bent doorverwezen of u zelf hebt besloten naar een fysiotherapeut te gaan, wij starten de behandeling altijd met een intake. We bespreken uw klacht en de belemmeringen die dit met zich meebrengt. Professionaliteit staat voorop, maar onze fysiotherapeuten zijn daarnaast ook zeer toegankelijk. We laten altijd ruimte open voor eigen inbreng van onze patiënten. Kwalitatieve zorg, inlevingsvermogen en heldere communicatie zorgen dat we tot een effectief behandelplan komen, waar u zich prettig bij voelt.

Niels (25)
“Ik heb chronische rugklachten, waarvoor ik twee keer per week behandeld wordt bij Fysic Fysiotherapie. Ongeacht door wie ik word behandeld, de pijn is vrijwel altijd verdwenen als ik de behandelkamer verlaat.”

Lees meer over de ervaringen met Fysic Fysiotherapie Princenhage, Breda en Roosendaal.

Uw behandeling gaat thuis verder

Hoewel onze behandelingen effectief zijn, heeft u nog meer baat bij het behandelplan door thuis aan de slag te gaan. Met onze E-health huiswerkoefeningen app ‘Physitrack’ kunt u dagelijks uw oefeningen op de juiste manier uitvoeren. Dit bevordert de weg naar herstel.

Fysiotherapie in Princenhage na een ingreep of operatie

Ook zijn wij gespecialiseerd in revalidatie na een ingreep of operatie. We werken direct samen met sportartsen en orthopeden van het Amphia Ziekenhuis Breda en Medinova Kliniek Breda. Samen met deze artsen zorgen we er voor dat je snel en goed kunt revalideren na een operatie.

bel (076) 51 50 777  mail ons  maak directe afspraak whatsapp naar 06-42209298 online fysiocheck  

Fysic Fysiotherapie Ettensebaan (Princenhage / Westerpark)
in Basic Fit
Ettensebaan 17 a
4812 XA Breda