Nekklachten laten verhelpen bij Fysic in Breda

Wanneer u klachten aan uw nek heeft is het belangrijk om deze te laten behandelen door een specialist. Bij Fysic Fysiotherapie pakken we de nekklachten aan in onze praktijk te Breda met behulp van fysio. Ons team van fysiotherapeuten heeft vele jaren ervaring binnen dit vakgebied en biedt daarbij een zeer persoonlijke aanpak. Door voortdurend bijscholingen te volgen houden onze therapeuten hun kennis altijd up-to-date. 

Fysio toepassen bij nekklachten

Fysiotherapie toepassen bij het behandelen van nekklachten is een effectieve manier om pijn zoals bijvoorbeeld hoofdpijn door nekpijn te laten verminderen of verdwijnen. Hiervoor hebben we moderne trainingsapparatuur ter beschikking. We gaan op een resultaatgerichte wijze te werk om een effectief herstel te garanderen. Dagdagelijkse activiteiten en sport zonder pijn kunnen uitvoeren is het doel waar we binnen onze praktijk naar streven. Ook het voorkomen van herhaling is een belangrijk aandachtspunt. 

Onze manier van werken

Eerst komt u langs in onze praktijk te Breda om uw nekpijn uitgebreid te bespreken en na te gaan hoe de nekklachten ontstaan zijn. Vervolgens voeren wij tijdens deze afspraak een grondig lichamelijk onderzoek uit. Om de klachten te behandelen stellen we samen met u een persoonlijk plan van behandeling op. Mocht het nodig zijn, dan nemen wij meteen contact op met specialisten en artsen. 

Professionele en persoonlijke begeleiding door experts

Fysic Fysiotherapie staat garant voor een persoonlijke aanpak. Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat u zich altijd volledig op uw gemak voelt tijdens een behandeling. Het is ons doel om service en zorg van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze praktijk in Breda is uitgerust met verschillende soorten moderne apparatuur voor fysio bij klachten aan de nek. Hiermee kunnen we de oefeningen perfect op maat van uw probleem afstemmen. Daarnaast krijgt u ook allerhande oefeningen mee om thuis te doen. Zo verloopt uw herstel eens zo soepel. Het oefenschema is makkelijk te bekijken door middel van een pdf-bestand of via de app op uw telefoon.

Maak een afspraak om uw nekklachten te behandelen in Breda

Wilt u uw nekklachten laten behandelen door de ervaren fysiotherapeuten van Fysic Fysiotherapie in Breda? Maak dan gelijk een afspraak via onze online Afspraken-app. Voor meer informatie over het toepassen van fysio bij nekklachten kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 0765 15 07 77 of mailen naar info@fysic-fysiotherapie.nl. Wij helpen u graag verder en begeleiden u op weg naar een effectief herstel.