Heupklachten aanpakken bij Fysic Fysiotherapie in Breda

Kampt u met heupklachten? Dan biedt een fysiotherapiebehandeling bij Fysic Fysiotherapie de perfecte uitkomst voor u. We gaan samen met u aan de slag in onze praktijk te Breda om uw heupklachten te verhelpen. Persoonlijke begeleiding staat daarbij op de eerste plaats. Met een team van ervaren fysiotherapeuten bent u bij ons aan het goede adres voor een behandeling op maat van uw probleem. Onze therapeuten houden hun kennis en kunde up-to-date door zich continu te blijven bijscholen.

Heupklachten fysio

Heupklachten behandelen we in onze praktijk te Breda door middel van fysiotherapie. We beschikken over moderne trainingsapparatuur en gaan resultaatgericht te werk om u een effectief herstel te garanderen. Het doel van onze fysiotherapeuten is om u pijnvrij te maken bij het uitvoeren van allerhande dagelijkse activiteiten en sport. Daarnaast is het vermijden van herhaling een belangrijk punt voor ons. Fysiotherapeutische oefeningen zijn uitermate geschikt om diverse soorten heupklachten aan te pakken.

Hoe gaan wij te werk in onze praktijk?

Tijdens uw eerste afspraak bij Fysic Fysiotherapie bespreken we uw klachten en hoe deze precies ontstaan zijn. Hierna doen we een uitgebreid lichamelijk onderzoek en stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op voor een heupklachten revalidatie. Indien wij het nodig achten nemen we contact op met de specialisten en artsen. 

Persoonlijke aanpak door ervaren fysiotherapeuten

Bij Fysic Fysiotherapie bent u in goede handen voor uw zorg rond bewegen. Dankzij onze persoonlijke manier van werken bent u altijd volledig op uw gemak bij de fysiotherapeuten. We streven ernaar om u een service van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze praktijk is ingericht met allerlei soorten moderne apparatuur, zodat onze fysiobehandeling voor heupklachten perfect op u is afgestemd. Om uw herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen behandelen we u niet alleen in onze praktijk, maar krijgt u ook allerlei oefeningen mee voor thuis. Het oefenschema is eenvoudig te bekijken via een pdf-bestand of middels de app op uw telefoon.

Maak een afspraak voor heupklachten fysio in Breda

De therapeuten van Fysic Fysiotherapie helpen u graag op weg naar een effectief herstel door middel van fysio bij uw heupklachten. Via onze online Afspraken-app maakt u meteen een afspraak. Wilt u meer weten over de behandelingen die wij toepassen bij problemen aan de heupen? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 0765 15 07 77 of stuur een mail naar info@fysic-fysiotherapie.nl