Fysic Fysiotherapie locatie Chasseveld 

Deze locatie bevindt zich in de Bredase wijk Centrum. Het adres is Chasseveld 15A, 4811 DH, Breda.

Onze behandelkamers van locatie Chasseveld bevinden zich in de Basic Fit. We hebben hier drie behandelkamers en kunnen gebruik maken van alle apparatuur in de Basic Fit. Onze wachtruimte kunt u vinden als u door de ingang richting de Basic Fit loopt, in de voorruimte van de sportschool. Hier kunt u plaatsnemen zodat wij u op kunnen halen.  

Daarnaast hebben we op deze locatie in de buurt een grasveld, waar we in het voorjaar en de zomer ook met onze patiënten buiten kunnen trainen. 

 

 

Bereikbaarheid locatie Chasseveld 

Met de auto

Parkeren op het Chasseveld is betaald. Er is een open parkeerterrein, of een parkeergarage (Het Turfschip) waar vanuit u naar onze praktijk kunt lopen. Houdt u rekening met eventuele evenementen die zomers plaatsvinden op het Chasseveld. 

Met de fiets

Er is een gratis bewaakte fietsenstalling (in de parkeergarage Het Turfschip) en er zijn parkeerplaatsen met fietsnietjes voor fietsen op het plein voor onze praktijk. 

 

Aangeboden specialismen op locatie Chasseveld

Op deze locatie bieden wij de volgende specialismen aan (klik op het specialisme voor meer informatie): 

 

Afspraak maken voor op locatie Chasseveld

Heeft u klachten die u wilt laten beoordelen en/of behandelen door onze fysiotherapeuten op Chasseveld? Plan dan meteen een afspraak in via onze online Afspraken-app. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp, per mail via info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onderstaande fysiotherapeuten. 

 

Fysiotherapeuten op locatie Chasseveld