Fysic Fysiotherapie locatie Chasseveld 

 

Adres / wijken

Locatie Chasseveld bevindt zich in de Bredase wijk Centrum. Het adres is Chasseveld 15A, 4811 DH, Breda.

Fysic in Basic Fit

Onze behandelkamers van locatie Chasseveld bevinden zich in Basic Fit. We hebben hier drie behandelkamers en kunnen gebruik maken van alle apparatuur in de Basic Fit. U hoeft geen lid te zijn van Basic Fit om door ons behandeld te worden op deze locatie. Onze wachtruimte komt u tegen als u door de ingang richting Basic Fit loopt, in de voorruimte van de sportschool. Hier kunt u plaatsnemen, en wij zullen u hier ophalen. 

Bijzonderheden locatie Chasseveld

Op deze locatie kunnen we in het voorjaar en de zomer gebruik maken van een grasveld in de buurt voor onze revalidaties. Dit maakt trainen extra sportspecifiek en leuk! 

 

 

 

 

Bereikbaarheid locatie Chasseveld 

Met de auto

Parkeren op het Chasseveld is betaald. Er is een open parkeerterrein, of een parkeergarage (Het Turfschip) waar vanuit u naar onze praktijk kunt lopen. Houdt u rekening met eventuele evenementen die zomers plaatsvinden op het Chasseveld. 

Met de fiets

Er is een gratis bewaakte fietsenstalling (in de parkeergarage Het Turfschip) en er zijn parkeerplaatsen met fietsnietjes voor fietsen op het plein voor onze praktijk. 

 

Aangeboden specialismen op locatie Chasseveld

Op deze locatie bieden wij de volgende specialismen aan (klik op het specialisme voor meer informatie): 

 

Afspraak maken voor op locatie Chasseveld

Heeft u klachten die u wilt laten beoordelen en/of behandelen door onze fysiotherapeuten op Chasseveld? Plan dan meteen een afspraak in via onze online Afspraken-app. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp, per mail via info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onderstaande fysiotherapeuten. 

 

Fysiotherapeuten op locatie Chasseveld