Fysiotherapie in het centrum van Breda

Blijf niet langer last houden van fysieke klachten

Fysio Breda nodig? Geen last meer van fysieke klachten en ongemakken is mogelijk met professionele fysiotherapie. In het centrum van Breda biedt de fysiotherapeut van Fysic Fysiotherapie jouw effectieve fysio om je zo goed mogelijk te helpen. De therapeuten gaan resultaatgericht te werk met de doelstelling om jouw zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Om de hulp van deze professionals in te schakelen neem je direct contact op.

Onze ervaren fysiotherapeut helpt je met fysio behandelingen in Breda

Met een sportgerichte revalidatie is Fysic Fysiotherapie in het centrum van Breda van mening jou het best te kunnen helpen. De fysiotherapeut die jou behandelt met de meest moderne trainingsapparatuur, adviseert, begeleidt of behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegen. Zéér uiteenlopende klachten kunnen met behulp van fysio aangepakt worden. Denk hierbij aan pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in de bewegingen. Ook het voorkomen van herhaling is voor de therapeuten een punt van aandacht.

Tijdens de eerste afspraak worden jouw klachten en het ontstaan hiervan in beeld gebracht. Daarna volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Samen met jou stelt onze fysiotherapeut een behandelplan op. Indien nodig, zoeken wij direct contact met artsen en specialisten.

Maak direct een afspraak!

Wanneer je graag ook net als de andere patiënten van Fysic Fysiotherapie van je klachten af wilt, neem je contact op voor een afspraak. De fysio wordt gegeven in het centrum van Breda, door een professionele fysiotherapeut. Bel voor meer informatie met 076 515 0777 of 06 4220 9298. Ook kun je een e-mail sturen naar info@fysic-fysiotherapie.nl.

Meer interessante links:

Sportrevalidatie BredaSportfysiotherapie Breda | Fysio Breda Ginneken | fysiotherapie breda centrum | fysio breda centrum | fysio breda zuid

sport fysiotherapie breda | sportfysiotherapeut breda | Fysiotherapie Donken RoosendaalFysiotherapie RoosendaalFysiotherapeut Dijken Roosendaal