Sport fysiotherapie door Fysic Fysiotherapie in Breda

Jarenlange ervaring met het helpen van sporters

Een gezonde, effectieve manier om te herstellen van blessures is het belangrijkste doel van Fysic Fysiotherapie in Breda. Met ervaring in het verzorgen van sport fysiotherapie kunnen wij helpen met een zo snel mogelijke revalidatie. De behandelduur is afhankelijk van de klachten en doelen die wij samen stellen. Onze praktijk is gelegen in het centrum van Breda en beschikt over de meest moderne trainingsapparatuur. Een afspraak maken doe je gemakkelijk via onze website.

Als professionele sportfysiotherapeut uit Breda staat Fysic Fysiotherapie voor jou klaar

Als sportfysiotherapeut in Breda met jarenlange ervaring kan Fysic Fysiotherapie zorgen voor een optimaal herstel van jouw klachten. Van het begeleiden en adviseren tot een intensieve revalidatie verzorgen: onze sport fysiotherapie is compleet gericht op het behandelen van de klachten en het voorkomen van herhaling. Wij bekijken samen de persoonlijke situatie en context en bespreken met jou de doelen van de behandeling. Hierna zorgen wij dat een behandelplan en revalidatieschema op maat worden opgesteld.

De behandeling kan bestaan uit oefenprogramma’s, met of zonder gebruik van trainingsapparatuur. Indien nodig maken wij gebruik van braces of taping, mobiliserende technieken en diverse ondersteunende behandelapparatuur. Bovendien zorgen wij voor regelmatige test- en meetmomenten om jouw vooruitgang bij te houden.

Wij staan voor je klaar

Fysic Fysiotherapie maakt het mogelijk op de juiste manier van een sportblessure te  herstellen. Met jarenlange ervaring en moderne apparatuur zorgt de sportfysiotherapeut voor een optimale begeleiding van het proces. Neem gerust contact met ons op als je graag professioneel geholpen wilt worden. Wij beantwoorden ook zonder problemen eventuele vragen.

Meer interessante links:

Sportrevalidatie BredaSportfysiotherapie Breda | Fysio Breda Ginneken | fysiotherapie breda centrum | fysio breda centrum | fysio breda zuid

sport fysiotherapie breda | sportfysiotherapeut breda | Fysiotherapie Donken RoosendaalFysiotherapie RoosendaalFysiotherapeut Dijken Roosendaal