Fysic Fysiotherapie Breda is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures. Bij Fysic Fysiotherapie begrijpen we dat het hebben van een blessure of klacht vervelend is. Het kan uw dagelijkse activiteiten beperken en soms zelfs onmogelijk maken. Ons team van deskundige fysiotherapeuten helpt u graag bij het herstellen van uw blessure of klacht zodat u weer pijnvrij kunt bewegen. Maak nu direct een afspraak via onze Afspraken-app

Schouder

Heeft u last van uw schouder? Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeerde beweging of een ontsteking. Bij Fysic Fysiotherapie hebben wij ruime ervaring met het behandelen van schouderklachten zoals frozen shoulder, schouderinstabiliteit en SLAP laesie. Maak nu een afspraak via onze Afspraken-app en onze specialisten stellen samen met u een behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke situatie. 

Bovenarm

Een blessure of klacht aan uw bovenarm kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld overbelasting of een val. Onze fysiotherapeuten helpen u graag bij het herstellen van uw bovenarmklachten of -blessures. Na een uitgebreide diagnose stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op, zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.

Elleboog

De elleboog is een complex gewricht dat vaak wordt belast tijdens dagelijkse activiteiten. Hierdoor kan het voorkomen dat u last krijgt van een blessure of klacht aan uw elleboog zoals bijvoorbeeld een golf- of tennisarm. Onze specialisten gaan samen met u op zoek naar de meest effectieve behandeling voor uw situatie.

Onderarm

Bij Fysic Fysiotherapie weten wij hoe vervelend onderarmklachten kunnen zijn en daarom helpen wij u graag bij het herstellen hiervan. Na een uitgebreide diagnose stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op, zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij kunt bewegen.

Pols

Polsklachten kunnen ontstaan door overbelasting of een trauma, zoals een val. U kunt last hebben van pijn, zwelling of stijfheid in uw pols. Bij Fysic Fysiotherapie behandelen wij diverse polsklachten, zoals het carpaal tunnelsyndroom en peesontstekingen. Door middel van oefeningen en manuele therapie zorgen wij voor een snel herstel van uw polsklachten.

Hand

Handklachten zoals het trigger finger syndroom en artrose kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting, een verkeerde houding of een trauma. U kunt last hebben van pijn, tintelingen of een verminderde kracht in uw hand. Door middel van gerichte oefeningen en handtherapie zorgen wij bij Fysic Fysiotherapie voor een snel herstel van uw handklachten.

Heup

Heeft u last van uw heup, bil of lies? Bij Fysic Fysiotherapie behandelen wij diverse heupklachten, zoals slijmbeursontstekingen en heupartrose. Heupklachten kunnen ontstaan door overbelasting, een verkeerde houding of slijtage van het heupgewricht. Wanneer u een afspraak maakt, stellen wij na een uitgebreide diagnose een persoonlijk behandelplan op, zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij kunt bewegen.

Bovenbeen

Last van uw bovenbeen? Bij Fysic Fysiotherapie helpen wij u graag bij het verminderen bovenbeenklachten als een spierscheuring, overbelasting of een peesontsteking en stellen we alles in het werk om u te helpen bij het herstellen van de bewegingsvrijheid van uw bovenbeen.  Laat uw pijn niet langer aanhouden en maak nu direct een afspraak

Knie

Knieklachten kunnen vele oorzaken hebben. Bij Fysic Fysiotherapie hebben wij veel ervaring met het behandelen van knieklachten, zoals knieartrose, meniscusletsel en kniebandletsel. Onze behandelingen zijn gericht op het verminderen van pijn en het versterken van de spieren rondom de knie.

Onderbeen

Onderbeenklachten en -blessures kunnen veroorzaakt worden door overbelasting of een verkeerde beweging. Bij Fysic Fysiotherapie helpen wij u graag bij het verminderen van pijn en het herstellen van de spieren in uw onderbeen.

Enkel

Enkelklachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld verzwikkingen of overbelasting. Maak nu een afspraak met een van onze fysiotherapeuten en wij helpen u graag bij het verbeteren van uw mobiliteit en het verminderen van pijn.

Voet

Voetklachten en -blessures kunnen ontstaan door zaken als overbelasting of verkeerd schoeisel. Bij Fysic Fysiotherapie kunt u terecht voor de behandeling van voetklachten zoals hielspoor en metatarsalgie.

Bil

Een verkeerde houding of overbelasting kunnen bilklachten als gevolg hebben. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van piriformis syndroom, bilspierblessures en andere bilklachten. Maak nu een afspraak en laat jouw persoonlijke behandelplan opstellen. 

Buik

Buikklachten kunnen erg vervelend zijn en invloed hebben op uw dagelijkse leven. Wij bieden behandelingen voor verschillende buikklachten, zoals buikpijn, maagklachten, darmklachten en bekkenklachten. Onze therapeuten zullen uw klachten onderzoeken en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw individuele behoeften.

Bovenrug

Klachten en blessures in de bovenrug kunnen leiden tot pijn en beperkingen in uw dagelijkse activiteiten. Onze therapeuten bieden verschillende behandelingen voor klachten in de bovenrug, zoals stijfheid, pijn en spanning. Door middel van fysiotherapie, massage en oefeningen kunnen we u helpen uw klachten te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren.

Onderrug

Onderrugklachten zijn een veelvoorkomend probleem dat veel mensen ervaren. Bij Fysic Fysiotherapie bieden we verschillende behandelingen voor onderrug klachten, zoals hernia's, ischias en lage rugpijn. Tijdens uw afspraak zullen onze therapeuten uw klachten beoordelen en een behandelplan opstellen om uw pijn te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren.

Borst

Borstklachten kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder letsel of overbelasting van de spieren en gewrichten. Onze fysiotherapeuten zijn getraind om de oorzaak van uw borstpijn te bepalen en een effectief behandelplan op te stellen om de pijn te verminderen en de functionaliteit te verbeteren.

Nek en hoofd

Nek- en hoofdpijn zijn klachten die vaak voorkomen en veelal worden veroorzaakt door stress, spanning of een verkeerde houding. Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij het bepalen van de oorzaak van uw nek- en hoofdpijn en een behandeling op maat bieden om de pijn te verminderen en de mobiliteit te verbeteren. Een afspraak kan heel makkelijk online via onze Afspraken-app.

Over Fysic Fysiotherapie Breda

Fysic Fysiotherapie heeft meerdere vestigingen in de regio Breda en de beschikking over een team deskundige fysiotherapeuten, elk met zijn of haar eigen specialisaties en expertisegebieden. We houden onze kennis en kunde altijd up to date door cursussen te volgen en opgedane kennis met elkaar te delen. De patiënt staat bij ons altijd centraal en wij wilden dat iedereen zich bij ons op zijn of haar gemak voelt en tevreden naar buiten gaat. Heeft u dus vragen, feedback of tips? Wij horen het graag! 

Afspraak maken met een fysiotherapeut in Breda

Wilt u graag een afspraak maken voor fysiotherapie in Breda? Dat kan heel makkelijk online via onze Afspraken-app. Heeft u nog vragen of maakt u liever op een andere manier een afspraak? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Schouder
Bovenarm
Elleboog
Onderarm
Pols
Hand
Heup
Bovenbeen
Knie
Onderbeen
Enkel
Voet
Bil
Buik
Bovenrug
Onderrug
Borst
Nek / hoofd


Schouder

Bovenarm

Elleboog

Onderarm

Pols

Hand

Heup

Bovenbeen

Knie

Onderbeen

Enkel

Voet

Bil

Buik

Bovenrug

Onderrug

Borst

Nek / hoofd
Bron: Hierhebikpijn.nl