Wat is RugNetwerk Brabant?

Fysic Fysiotherapie & Training is één van de praktijken die betrokken geweest is bij de oprichting van Rugnetwerk Brabant. In Breda en omstreken werken het Amphia Ziekenhuis, een groot aantal fysiotherapie en oefentherapie praktijken en Revant Medisch Specialistische Revalidatie, samen om u de beste zorg te bieden bij klachten aan uw lage rug. Voor alle deelnemers staat voorop dat zij door samenwerken de beste en meest passende zorg willen bieden. Door het goed organiseren van de zorg en centraal stellen van de wensen van de patiënt, kan er snel en goede zorg geleverd worden. Het netwerk heeft fysiotherapeuten, oefentherapeuten, huisartsen en specialisten als lid, die ook vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Daarnaast beoogt het netwerk het uitwisselen van kennis middels verschillende netwerkavonden per jaar voor leden.

Bijzonder in dit netwerk is de regierol die de fysiotherapeut en oefentherapeut vervult. Deze staat naast de patiënt en adviseert over de behandeling. De fysiotherapeut heeft nauw contact met de specialist en houdt overzicht over de behandeling. Momenteel zit Jaap van Aaken in het Rugnetwerk Brabant. Jaap houdt al onze fysiotherapeuten op de hoogte van ontwikkelingen binnen dit netwerk, zodat al onze fysiotherapeuten up to date zijn. 

Afspraak maken met onze RugNetwerk fysiotherapeut in Breda

Heeft u klachten aan uw hand en wilt u deze laten behandelen door onze fysiotherapeut vanuit het RugNetwerk in Breda? Plan dan meteen een afspraak in via onze handige online Afspraken-app. Hiervoor heeft u geen verwijzing van uw specialist of huisarts nodig. Voor vragen of meer informatie over fysiotherapie door onze RugNetwerk fysiotherapeut kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp of per mail via  info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onze RugNetwerk fysiotherapeut. 

 

Onze RugNetwerk fysiotherapeut