Wat is hand- en polsfysiotherapie?

Wanneer u klachten aan uw hand- en/of pols heeft, biedt het volgen van handfysiotherapie de geschikte uitkomst om deze klachten te verhelpen. Een pols- en handfysiotherapeut heeft na de opleiding fysiotherapie nog een specialisatie opleiding gevolgd. U kunt met alle pols- en handklachten bij onze handfysiotherapeut terecht: na het oplopen van een blessure, door overbelasting, na een trauma of na een operatie. 

 

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Bij handfysiotherapie wordt door onze pols- en handspecialist eerst gekeken naar waar uw klachten vandaan komen. Vervolgens wordt in samenspraak met u een behandelplan opgesteld. Het doel is om ervoor te zorgen dat u dagelijkse activiteiten en sport opnieuw zonder pijn kunt uitvoeren. De handfysiotherapeut van Fysic Fysiotherapie in Breda begeleidt u hierbij door middel van gerichte behandeling(en) en oefeningen. Ook het voorkomen van herhaling is een belangrijk aandachtspunt waar we ons op richten. We geven u nuttige tips en oefeningen die u kunt gebruiken om te vermijden dat de klachten aan uw hand/pols terugkomen in de toekomst.

 

 

Afspraak maken voor hand- en polsfysiotherapie in Breda

Heeft u klachten aan uw hand en/of pols en wilt u deze laten behandelen door een deskundige hand- en polsfysiotherapeut in Breda? Plan dan meteen een afspraak in via onze handige online Afspraken-app. Hiervoor heeft u geen verwijzing van uw specialist of huisarts nodig. Voor vragen of meer informatie over hand- en polsfysiotherapie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp of per mail via  info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onze hand- en polsfysiotherapeut. 

 

Onze hand- en polsfysiotherapeut