Fysic Fysiotherapie locatie Eggestraat

 

Adres / wijken

Deze locatie bevindt zich in de buurt van de Bredase wijken Zandberg, Sportpark en het Ginneken. Het adres is Eggestraat 1, 4818 BR, Breda. 

Fysic in gezondheidscentrum Dudok

Onze locatie Eggestraat bevindt zich in gezondheidscentrum Dudok. Bij de ingang kunt u rechtsaf naar Huisartsenpraktijk Dudok, en linksaf naar onze praktijk. U komt dan direct in onze wachtruimte terecht, waar u kunt plaatsnemen zodat wij u hier op kunnen halen. We hebben hier twee behandelkamers en een kleine fitnessruimte, voorzien van de benodigde trainingsapparaten en oefenmaterialen. 

Bijzonderheden locatie Eggestraat

Op deze locatie bieden we ook Fysic Training aan. Dit is fitness onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Voor meer informatie klikt u hier.

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid locatie Eggestraat 

Met de auto

Parkeren in de omgeving van de Eggestraat is betaald. Er is een parkeerterrein, of u kunt in de buurt langs de weg of in enkele zijstraten parkeren.

Met de fiets

Voor de praktijk staan fietsenrekken, waar u uw fiets kunt parkeren. 

 

Aangeboden specialismen op locatie Eggestraat

Op deze locatie bieden wij de volgende specialismen aan (klik op het specialisme voor meer informatie): 

 

Afspraak maken voor op locatie Eggestraat

Heeft u klachten die u wilt laten beoordelen en/of behandelen door onze fysiotherapeuten op de Eggestraat? Plan dan meteen een afspraak in via onze online Afspraken-app. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysic Fysiotherapie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 076-5150777, via whatsapp, per mail via info@fysic-fysiotherapie.nl of direct per mail via onderstaande fysiotherapeuten. 

 

Fysiotherapeuten op locatie Eggestraat