Sportfysiotherapie Breda. Bij Fysic Fysiotherapie & Training werken we doelgericht en in samenspraak met u toe naar een goed herstel van uw sportblessure. Check of sportfysiotherapie behandelingen in uw zorgpolis zijn opgenomen en maak een afspraak.

 

Sportfysiotherapie Breda

 

Sportfysiotherapeut Breda

Onze sportfysiotherapeuten in Breda weten we hoe belangrijk sporten voor u is. Wanneer u een sportblessure heeft opgelopen snappen we dus ook dat u zo snel mogelijk wilt herstellen. Bij Fysic Fysiotherapie & Training begeleiden we u op het gebied van:

 

  • De behandeling van sportblessures.
  • Andere klachten waardoor u niet meer kunt sporten.
  • Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma's en prestatieverbetering.
  • Intensieve revalidatie na operaties of zware blessures.
  • Advies in uw keuze voor een bepaalde sport, beste aanpak, materiaal, kleding en schoeisel.
  • Eerste hulp bij sportongevallen.
  • Advies op het gebied van blessurepreventie.

 

Sportfysiotherapie Breda in combinatie met topsportbegeleiding

Bent u actief als topsporter of ambieert u een hoge positie in de topsport? Dan is een goede begeleiding en effectief behandelen van blessures noodzakelijk. Onze sportfysiotherapeuten hebben ruime ervaring in de topsport die ze hebben opgedaan bij onder andere NAC Breda, voetbalclub Baronie en bij de KNVB. Daarnaast beschikken ze ook over diepe kennis op het gebied van andere sporten zoals wielrennen, handbal, schaatsen, hockey en atletiek.

Bekijk deze video om een indruk te krijgen van één van onze trainingen.

Vragen en contact

Heeft u vragen over sportfysiotherapie in Breda of Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of plan direct een  online afspraak. Wij staan graag voor u klaar.